loading...
پاتوق سرا | سرگرمی و تفریحی | دانلود رمان و کتاب
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
نحوه تعیین قیمت پکیج تصفیه فاضلاب کارواش: راهنمایی برای صاحبان کارواش ها 0 1 gilmovie
پکیج تصفیه فاضلاب بیمارستان 0 3 gilmovie
پکیج تصفیه فاضلاب مجتمع مسکونی: راهکاری سودمند برای حفظ محیط زیست 0 5 gilmovie
تصفیه فاضلاب کشتارگاه 0 6 gilmovie
بررسی قیمت پکیج تصفیه فاضلاب خانگی 0 9 gilmovie
چگونه نقره اصل و بدل را تشخیص دهیم؟ 0 41 janaaa
هاست دانلود چیست؟ کدام سایت ها باید آن را تهیه کنند؟ 0 67 c0009
معرفی ویژگی های چرخ گوشت چگا 32 تمام استیل CS100 0 66 allscalee
خرید چرخ گوشت امگا با بهترین قیمت در بازار 0 86 allscalee
تعمیر باسکول نیکو با قیمت عالی 0 82 allscalee
خرید غذاساز براکس 0 60 fidarrr
خرید کالباس بر آر جی وی 0 102 fidarrr
خرید باسکول باشگاهی 0 60 fidarrr
خرید سوسیس پر کن فیمار 0 63 allscalee
خرید دستگاه مرغ خرد کن 0 73 fidarrr
نمایندگی تعمیر چرخ گوشت الکتروکار 0 63 allscalee
مینروا تولید کننده بهترین دستگاه های اره قصابی 0 79 allscalee
معرفی انواع برندهای چرخ گوشت سایز تیغه 42 0 71 allscalee
چطور از چرب شدن مو جلوگیری کنیم؟ 0 75 tipchin
چه زمانی نیاز به تعمیر چرخ گوشت امگا است؟ 0 119 allscalee
رسول رادی بازدید : 357 پنجشنبه 24 اسفند 1391 نظرات (0)

مرد متجاوز مرا به ایدز مبتلا کرد

روزنامه شرق: شکایت زنی که مدعی است مردی با اطلاع از ابتلا به بیماری ایدز به وی تعرض و سپس با او ازدواج کرده، برای رسیدگی در اختیار دادگاه عمومی تهران قرار گرفت.


http://rozup.ir/up/patoghsera/Pictures/post.jpg

 قضات دادگاه کیفری بعد از رسیدگی به بخشی از پرونده که به اتهام تجاوز به عنف مربوط می‌شد متهم را تبرئه و به خاطر رابطه نامشروع به تحمل 80‌ضربه شلاق محکوم کردند.

زن 28 ساله که «مژده» نام دارد، سال‌80 شکایتی را درخصوص تجاوز به عنف مطرح کرد. او که همراه پدرش به یکی از کلانتری‌های شرق تهران رفته بود مدعی شد زمانی که سوار خودرویی شد، راننده وی را به زور مورد تعرض قرار داد.

ماموران آن زمان تحقیقاتی را آغاز و متهم به نام حمید را شناسایی کردند اما مژده از پیگیری پرونده صرف‌نظر کرد تا اینکه 10 سال بعد با مراجعه به دادگاه کیفری استان تهران بار دیگر همان ادعا را مطرح کرد و گفت حمید 10 سال پیش به وی تعرض کرده است. این زن توضیح داد: «وقتی آن اتفاق افتاد خانواده حمید برای نجات دادن پسرشان با خانواده من وارد مذاکره شدند و قرار گذاشتند من و حمید ازدواج و از پیگیری پرونده صرف‌نظر کنیم.

 به این ترتیب من به عقد موقت حمید درآمدم تا اینکه دو سال پیش فهمیدم به بیماری ایدز مبتلا شده‌ام. وقتی آزمایش‌ها را انجام دادم و بیماری‌ام تایید شد سعی کردم منشأ آن را پیدا کنم. در تمام این مدت نحوه ابتلای من برایم معما بود تا اینکه چندی قبل در خانه کارتی را پیدا کردم که متعلق به حمید بود و نشان می‌داد او نیز به ایدز مبتلاست.

 با تحقیقاتی که انجام دادم، فهمیدم حمید قبل از سال‌80 مبتلا شده بود و از بیماری‌اش نیز اطلاع داشت. او با تعرض به من و بعد ازدواج باعث شد من نیز بیمار شوم. او در تمام این سال‌ها چنین رازی را پنهان کرده بود و دور از چشم من داروهایش را مصرف می‌کرد.»


مژده در ادامه شکایتش گفت: «وقتی حقیقت فاش شد با حمید دعوای سختی کردم و او که می‌دید در مخمصه گرفتار شده است از خانه فرار کرد و الان هم نمی‌دانم کجا پنهان شده است اما من تصمیم دارم از او به دلیل تجاوز به عنف و بیمار کردنم شکایت کنم.»

وقتی این پرونده بار دیگر به جریان افتاد ماموران تلاش خود را برای دستگیری حمید آغاز و او را در مرکزی که ویژه ترک اعتیاد بود شناسایی کردند. حمید در بازجویی‌ها قبول کرد از بیماری‌اش مطلع بوده و این موضوع را از مژده پنهان کرده بود. این مرد 35‌ساله توضیح داد مدتی در خارج از کشور زندگی می‌کرده و در آنجا مبتلا شده است.

حمید بعد از اتمام تحقیقات مقدماتی در شعبه‌79 دادگاه کیفری استان تهران چندی قبل محاکمه شد. در حالی‌که مژده همچنان اصرار داشت در سال‌80 توسط این مرد مورد تجاوز قرار گرفته است، متهم این ادعا را کذب خواند و گفت: «من و مژده در خوردوی من با هم رابطه داشتیم اما خود او به برقراری این رابطه تمایل داشت حتی بعد از آن نیز رابطه ما ادامه پیدا کرد تا اینکه والدین مژده از موضوع مطلع شدند و به من گفتند باید با دخترشان ازدواج کنم من هم او را به عقد موقت خودم درآوردم.»

هیات قضات بعد از بررسی پرونده متهم را از تجاوز به عنف تبرئه و به‌دلیل رابطه نامشروع به 80 ضربه شلاق محکوم کردند. آنها همچنین نظر دادند رسیدگی به بخش دیگر پرونده که مربوط به انتقال بیماری به مژده است صلاحیت ندارند به همین دلیل پرونده را به دادگاه عمومی فرستادند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1497
  • کل نظرات : 124
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 572
  • آی پی امروز : 22
  • آی پی دیروز : 163
  • بازدید امروز : 58
  • باردید دیروز : 1,457
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 58
  • بازدید ماه : 4,338
  • بازدید سال : 105,775
  • بازدید کلی : 12,331,962